EM-lottningen

Igår lottades grupperna inför fotbolls-EM sommaren 2008 och ingen kan väl ha undgått att få veta vilken grupp Sverige hamnade i. För er som av någon outgrundlig anledning inte fått veta det så hamnade sverige i grupp D tillsammans med Grekland, Ryssland och Spanien. 

Men trots att det bara var ett dygn sedan grupperna lottades så måste jag säga att det redan känns jävlig hypat. ALLA medier snackar om saken. DN ängnade hela sin sportbilaga åt lottningen. Om lottningen var till Sveriges favör, hur sverige ska kunna ta sig vidare, hur Sverige vinner hela EM, vart alla de olika matcherna spelas samt massa info om alla lagen och deras spelare. 

Jag menar, är det inte lite tidigt att REDAN börja med allt sånt? Det är ju ändå ett halvår kvar till själva EM. Visst Redovisa gjärna resultatet av lottnigen men ni behöver inte i förväg beskriva, i detalj, hur Sverige ska vinna hela EM. Att Sverige bara ska ta sig vidare ur gruppspelet kommer bli svårt, men att vi till och med ska kunna besegra Frankrike eller Italien (som blir troligt motstånd) i en eventuell kvartsfinal känns som en omöjlighet om man jämför lagen. 

2007-12-03 @ 11:59:43 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: theonlymee

rätt ok grupp de hamnade i. :)
ha det bra.

2007-12-03 @ 12:11:42
URL: http://www.theonlymee.blogg.se
Postat av: johanness

Jovisst, nog tar vi oss vidare ur gruppspelet men inte så mycke längre tror jag. Och det kunde ju definitivt ha varit värre.

2007-12-03 @ 12:31:18
URL: http://webbplats87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0