Glömskan överträffar sig själv

Den som känner Pernilla vet att hon är väldigt glömsk och man slutar aldrig att förvånas av hennes glömska. Men idag, eller kanske igår, överträffade hon sig själv. 

Idag kom Pernilla hem till mig under ett hål. Då berättade hon vad som hände i morse när hon kom till skolan. På skolan har Pernilla, precis som alla andra elever ett skåp med lås. Så idag när hon kom till skolan dök en kille i hennes klass upp och sa "bra jobbat Pillan, haru glömt nyckeln?". Pernilla nekade och menade att hon hade den i jackfickan. Alldeles efter kom ännu en kille och frågade samma sak men Pernilla bara skakade på huvudet och klappade på jackfickan. 

Men när hon kom in i sin korridor och gick fram till sitt skåp såg hon sin egen nyckel hänga och dingla ur hänglåset. Hon hade alltså låst sitt skåp igår vid tvåtiden men glömt att ta ur nyckeln ur låset. Som tur var är alla på hennes kola snäll så ingen hade snokat runt i hennes skåp och snott saker. Men så äger hon ju inte något av värde längre sedan hon tappat bort sin iPod. 

2007-12-18 @ 16:30:46 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0