Hade lite tråkigt ikväll.... så jag bygde en modell!

Total förnedring

Epilepsi kan ta sig an många olika former. En av formerna är total förnedring. Detta är ett så kallat toniskt-klonikst anfall, eller grand mal-anfall.

Det går till så att personen helt utan förvarning drabbas av en omedelbar förlust av medvetandet vilket åtföljs av en tonisk kramp. Det är en ihållande spänd musklekramp i rygg-, arm- och benmuskulatur som medför kraftig sträckning. Även halsmuskler och stämband blir då kraftigt spända vilket kan orsaka ett skrik.

När kramperna släpper blir personen helt slapp i all muskulatur. Även i kissblåsan och stjärten vilket gör att personen i fråga både kissar och bajsar på sig.

Därefter sker under cirka 10-20 minuter en successiv återgång till medvetande.

Personen är ofta trött och slö och önskar få sova. Vissa personer kan vara svåra att väcka.

Alltså. Först tappar personen medvetandet, är man till exempel på stan trillar man bara ihop på stället. Sen blir man stel som en pinne och börjar skrika. Sen blir man slappare än en fladder mus varefter man både kissar och bajsar på sig. Sedan, när man väl vaknar och upptäcker att man ligger på offentlig plats i sin egen avföring blir man så jävla trött att man bara somnar på fläcken och blir omöjlig att väcka.

Det är vad jag kallar total förnedring


Svar till anonym, trolitgvis "Någon"

Svar igen, troligtvis signaturen "någon", som denna gången ville vara anonym. Det är även denna gången så att anonyms påståenden står inom citationstecken och mina svar står under.

"Jag förespråkar inget kollektivt dödstraff på muslimer eller utomeuropeiska invandrare"

Så bra, det är inte min uppfattning.

"En av mina närmaste vänner är av kurdiskt ursprung - jag har flera nära vänner med rötter från allt från Jamaica till Kina"

Så kul för dig.

"Jag tycker att KULTUREN är intressant"

Ja det är ju delvis den vi diskuterar..

"Jag vill inte se en muslimsk majoritet i den svenska demokratin om 40 år (vilket idag är beräknat om vi fortsätter invandringen på detta sätt)."

För att det ska bli en muslimsk majoritet i den svenska demokratin krävs att det också blir en röstberättigad muslimsk majoritet vilket inte behöver ske och om det sker är det ju inte säkert att alla tycker likadant, precis som att du och jag inte tycker likadant.

"Som kvinna känner jag mig mycket oskyddad i dessa resonemang"

Det är synd att du ska behöva känna så.

"Men som den socialistiska miljömupp du själv framställer dig som förstår jag att du inte tänker längre än näsan räcker (SORRY)"

Ytterligare ett påstående taget ur din livliga fantasi.

Jag är ingen socialistisk miljömupp, jag har till och med ansett mig vara politiskt oberoende fram till att du dök upp. Däremot anser jag mig vara humanist. Men varför är det fel att vara miljöpartist? Det är ju ett oerhört mycket vettigare parti än SD.

Men ska vi gissa vad den andre är för en person så gissar jag att du är en ensamstående trebarnsmamma, rökare och låginkomsttagare som gärna lyxar till det med Felix lövtunna bit på fredagskvällen. "Dom tar våra jobb!" är ord du inte är helt ovan med. 

"Du tycker att det är beklagligt att jag:
1. Inte hänvisar till svenska studier i dessa ämnen.
2. Inte har speciellt nya svenska studier"

Helt rätt.

"Vad kan det bero på? Det finns ingen svensk forskning kring detta, informationen är YTTERST sparsamt kring detta."

Helt rätt. Det kanske är dags att göra en studie så du och andra SD-anhängare har något aktuellt att referera till?

"De som finns är exempelvis BRÅ's statistik från 2007, 28% med utländskt medborgarskap i fängelse"

Nu ska jag citera den artikel från Aftonbladet som du hänvisade till tidigare, även om den är lite gammal (http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html):

99,90 procent av alla invandrare registreras aldrig för våldtäkt under en femårsperiod.

Invandrarna tillhör oftare underklassen. Och sedan urminnes tider är det underklassen som begår flest brott. Många av dem som döms för brott har fostrats i storstädernas miljonprogramsområden.
– Svenskar som lever i Sverige under samma förhållanden som invandrare har precis lika allvarliga problem, säger Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi vid Stockholms universitet.


- Där har vi problemet! Att invandrare placeras i miljonprogramsområden och blir "underklass". Integrera invandrarna bättre, släpp in dom i samhället mer och våga ge en invandrare det jobb som han/hon är kvalificerad till (det får dom tyvärr inte och det kan du läsa i din studie).

"Vad gör de i fängelse? Chillar kanske? För liksom, varför skulle de vara kriminella? Eller?"

Ett till citat från artikeln du hänvisade till:

De ser föräldrar som aldrig får jobb eller kanske inte ens kommer in på en kurs för att lära sig bättre svenska. Är det då någon idé att anstränga sig? Att plugga och få bra betyg när jag ändå inte får något jobb?

- För mig blir det inte tydligare än så.

"Jag välkomnar JÄTTEGÄRNA nya svenska studier i detta och det gör många fler"

Så även jag, det kan inte vara fel.

"Jag är för strängare lagar för svenskt medborgarskap, Sverige har en av världens slappaste system, svenska är ingen grundkrav, man behöver inte ha någon som helst information om landet, vår kultur eller vårda värderingar och jag tycker att det är beklagligt"

Jag tycker att de personer som är i behov av uppehållstillstånd ska få det. Medborgarskap däremot kanske man inte ska vara lika snabb att dela ut, att kunna bemästra det svenska språket känns som ett rimligt krav men att känna till information om landet eller vår kultur känns inte så viktigt, det lär man sig med tiden.
Och anbelangandes vår kultur så har vi inte mycket att komma med, vi har ungefär lika lite kultur som USA. Den svenska kulturen genomsyras av jantelagen och ständig förändring.

"Dessutom vill jag utvisa sk "nysvenskar" (dvs de som hyfsat nyligen erhållt sitt medborgarskap) och icke svenska medborgare som begår brott, framförallt grova brott som våldtäkter och misshandel"

Här är vi på samma våglängd, men då ska det vara just grövre brott, dessutom bör hänsyn tas till vad den enskilde personen återvänder till. Har personen ett hägrande dödsstraff eller liknande kan personen lika gärna sitta inlåst här.

"Avslutningvis vill jag tillägga att min kurdiske och väl integrerade vän ser detta som det klokaste alternativet likväl. Det är m.a.o inte bara etniska svenskar eller nordeuropeer som vill begränsa invandringen"

Kanske för att han är just "väl integrerad". Nä men jag är helt medveten om det du skriver, jag vet att det till exempel fins en invandrad polack som är aktiv inom SD.

Jag hoppas du vågar stå för dina åsikter med åtminstone någon form av signatur nästa gång, när du uppenbart inte vågar lämna ut ens ditt förnamn.

Räta ut detta frågetecken tack!

Idag när jag som vanligt satt inne på skolans herrtoalett och åt min lunch lade jag märke till en sak som fick mig att fundera så hårt att jag glömde bort tiden och därmed missade en halv föreläsning.

Inne på herranras toalett ligger en hög med sanitetspåsar bedrvid en särskild papperskorg märkt "bindor".

Sedan när började killar ha mens? Eller när behöver vi tamponger? (mer än då man stoppar dom i näsan och doppar huvudet i vatten för att se hur mycket man blöder)


Svar till "Någon"

Igår skrev jag ett inlägg om den debattartikel av sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som publicerades i Aftonbladet för någon dag sedan, jag har redan fått ett svar. Kul!

Även denna gång kör jag på samma sätt, citat från "Någon" inom citationstecken och mitt svar under.

"du verkar lite utvecklingsstörd"

Jag är inte utvecklingsstörd, inte i närheten faktiskt. Dessutom heter det "du verkar VARA lite utvecklingsstörd". 

"Du är ett korkat jävla as"

Här har du likheter med Jimmie Åkessons debattartikel, det är baserat på din egen fantasi. Själv anser jag mig inte vara korkad. Men det är väl en definitionsfråga antar jag.

"Påstående 1 - Muslimska män är överrepresenterade i brott"

Jag har inte påstått att detta är felaktig information, invandrare över lag är mer representerade i svenska fängelsen. Det jag sa var att man inte ska dra alla muslimer över en kam. Begår en muslim ett brott ska man inte döma alla muslimer. Man dömer en person efter sina handlingar inte på grund av personens trosuppfattning.

"5. De flesta studier som gjorts visar att fundamentalisterna är en stor och växande minoritet"

Jag kan mycket väl tänka mig att denna minoritet växer. Men det är fortfarande en minoritet. Vad jag har förstått är det mest ungdomar - som känt har ungdomar i många fall inte ett så välutvecklat omdöme, så dom kan förhoppningsvis ändra inställning.
Man kanske ska fundera på varför de fundamentalistiska grupperna ökar?

"56 % ansåg alla andra religioner än Islam vara falska (omöjliga att anpassa sig till) och tillskyndarna otrogna"

Vilken religiös person anser inte den egna religionen är den rätta? 

"En undersökning gjord av institutet, Foqus Ethno marketing, i december 2004, visade att var tredje muslim i Holland ville införa Sharialagar i landet"

Det vill dom i Sverige också men det kommer nog inte att ske. Här ska man försöka anpassa sig och det ska vi hjälpa alla invandrare med.
Man får gärna ha önskningar och egna åsikter, men det betyder inte att alla andra måste hjälpa till att genomföra dom. Själv önskar jag att SD inte väljs in i riksdagen.

"Bland de unga muslimerna var det hela 57% som ansåg att Irland borde bli en muslimsk stat"

Än en gång ungdomar och det är kanske inte så konstigt att dom vill att deras religion ska vara den dominerande i landet. Men det kommer inte att ske. Det är en önskning. Man får ha önskningar och drömmar.

"13. Sverige har flest våldtäkter i Europa och muslimska män är mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna"

Det tror jag först när jag ser en seriös undersökning men för tillfället tror jag varken eller.

"Vi har flest antal anmälda våldtäkter i Sverige och det tycker vi är bra. Det är en minmal bråkdel av alla sexualbrott som anmäls till polisen, säger Klara Hradilova Selin, utredare på Brå"

Det är bra att våldtäktsoffer vågar anmäla. Men många anmälningar tyder också på många våldtäkter, vilket inte är bra alls. Jag hoppas att fler offer kommer våga göra anmälningar i framtiden.

"Enligt henne finns heller ingen grund för att muslimska män skulle vara överrepresenterade.

-Jag har inte sett någon undersökning som behandlar det"

Om du inte har sett någon undersökning som som behandlar ämnet hur kan du då påstå att muslimer är överrepresenterade?
Jag säger påstår inte motsatsen men jag håller heller inte med dig. Jag vill se en seriös studie på området innan jag uttalar mig.

"I Sverige anmäls 46 våldtäkter per 100.000 invånare. Det är dubbelt så många som i England och Wales, fyra gånger fler än i de övriga nordiska länderna, Tyskland och Frankrike och upp till 20 gånger fler än vissa länder i Syd- och Östeuropa."
(SD tolkar rapporter från 1996 och 2005).

Det är väl jättebra att det anmäls många våldtäkter, så vad vill du visa med denna undersökning? Det står inget om att det skulle vara invandrare som ligger bakom våldtäkterna.

"I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2″ framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Överlägset störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak"

Denna rapport är från 1996, det vill säga 13 år gammal. En vetenskaplig artikel bör inte vara äldre än fem år, helst inte äldre än tre år för att vara tillförlitlig. Alltså bör en ny undersökning göras, en som är mer aktuell. Visar den samma sak tror jag dig. Men man ska ändå inte dra alla muslimer över en kam, man dömer den enskilda individen på grund av dennes handlingar inte på grund av trosuppfattning.
Det är som att säga att alla sverigedemokrater är kriminella bara för att några är det.

"I rapporten skrev Brå att det kan 'konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status'"

Så kanske det var 1996, men jag skulle inte kalla exempelvis Rosengård för en gynnsam bostadsort. I Rosengård är invandrare överrepresenterade, dom bor stora familjer i små lägenheter som är under all värdighet. Hade dom haft råd hade dom inte bott där. Sverige borde jobba mer på att integrera invandrare istället för att placera alla på samma ställe, det skulle alla vinna på.

"Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt"

Ännu ett antagande. Att dessa män begår brott verkar vara tydligt, men det framgår inte vilka brott, alltså är det inte rätt att påstå att det är våldtäkter. Genomför en studie på just det området! Sedan tycker jag att man ska ta reda på VARFÖR dessa män eller kvinnor begår brott i första taget.
Man kan även tänka att invandrare kanske anmäls oftare. En svensk tjej kan bli våldtagen av sin svenske pojkvän eller kompis eller vad som helst och därför kanske inte vågar anmäla. Det stora mörkertalet kan rent teoretiskt lika gärna vara svenskar som muslimer.

"Föreslår att du, tonårsmorsan, vidgar dina vyer lite och inte litar på Aftonhoran som anmälts till DO för sina direkta felaktigheter och lögner i sina sk. reportage"

Jag är ingen mamma, jag är en pojke. Kvinnor med äggstockar får barn. Alltid lär man sig något nytt, idag har du gjort det.
Jag känner att det är jag som har vidgade vyer. Jag känner många muslimer (och invandrare i övrigt) och dessa är trevliga personer. Jag föreslår att du vidgar dina inskränkta vyer och ser individer istället för en gupp.

Jag hittade detta på en av dina länkar: (http://frianyheter.wordpress.com/2009/10/21/akesson-jag-har-belagg-for-mina-pastaenden/#more-23923)

"3. Islam har påverkat det svenska samhället i betydligt högre utsträckning än det svenska samhället har påverkat islam.

FEL. -Det finns inga som helst belägg för detta. Majoriteten av Sveriges muslimer har påverkats av det svenska samhället, säger Aje Carlbom, socialantropolog som forskar om mångkulturalism och islamism.
Sverigedemokraternas presstjänst kommenterar:
'Det är horribelt att påstå att vi i Sverige kunnat påverka islam i någon märkbar utsträckning. Påståendet är så pass absurt att vidare kommentarer är överflödiga.'"

Själv religionen har inte påverkats eftersom en så pass liten del av världens muslimer bor i Sverige. Men de muslimska individer som är bosatta i Sverige påverkas det är ju hur uppenbart som helst, det måste ju vem som helst kunna inse.
Dessutom litar jag mer på Aje Carlbom, socialantropolog som forskar om mångkulturalism och islamism än på SDs presstjänst som inte är lika insatt i ämnet och baserar sina svar på de egna åsikterna.

Vad som står på Sveriges största diskussionsforum bryr jag mig inte om. Det är alla människors egna tankar och idéer och alltså ingen fakta. Jag anser att varken muslimska extremister eller personer som röstar på SD är pålitliga källor.

Du har refererat mycket till utländska studier, man kan därför inte bara utgå från att det är likadant i Sverige även om det högst troligt är så. Det krävs dock riktiga studier från Sverige om situationen I Sverige för att kunna påstå att det är sant. Studierna bör även vara aktuella, många av de artiklar är runt tio år gamla och ibland äldre, vilket gör att trovärdigheten minskar. Du hade dock "ny" statistik på vissa håll, det tar jag inte ifrån dig.

Det jag vill få fram är inte att jag försvarar muslimer, övriga invandrare eller etniska svenskar som begår brott. Jag vill att man ska se till individen, har en muslim begått ett brott behöver inte alla ha gjort det. Det finns också många framgångsrika invandrare som bidrar till det svenska samhället på ett bra sätt, till exempel duktiga företagare och politiker.

Jag hoppas att du vågar stå för det du skriver med ett namn, förnamn räcker. Det blir trevligare då.


Angående Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet

Igår läste jag Jimmie Åkessons (sverigedemokraterna) debattartikel i Aftonbladet och jag tycker det är skrämmande hur folk bara faller för allt han säger och tar det till sig utan att ens reflektera över om det kan stämma eller ej.

Här följer ett par av Jimmie Åkessons citat (inom citationstecken) och mina svar på det.

"Att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna"

En person ska dömas för sina handlingar, vilken religion personen har spelar ingen roll och har inte med saken att göra.

"Att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor"

Det har jag svårt att tro, om man inte avser så kallade turkiskt bad där man oftast är naken i en bastu för att sedan gå ut naken och doppa sig i ett isbad och efter detta sitta naken i en stol och prata. Där är det skilda kvällar för damer och herrar i vår stad av förståeliga skäl, som inte har något med religion att göra, om man inte tänker på det förbjudna äpple Eva åt i Edens lustgård (källa: den kristna Bibeln)

"Att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna"

Om detta är sant, vilket jag har svårt att tro innan jag fått en pålitlig källa, är det allra troligast på grund av den lokala skolledningen som beslutar i frågor rörande skolorna och inte muslimer. Dessutom kan det finnas fördelar med detta då många unga flickor tycker det är jobbigt att exempelvis byta om efter idrottslektionerna i skolan för att pojkarna i deras klass smygtittar på dom i omklädningsrummet och till och med knäpper kort med sina mobiler i vissa fall - detta sker i vanliga svenska skolklasser, alltså inte överrepresenterat av muslimska pojkar.

"Att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött"

Ritualslakt säger Jimmie Åkesson. Och syftar på att "Djuret skall slaktas på ett sådant sätt att både luftröret, matstrupen och venerna vid halsen skärs av kvickt och blodet snabbt rinner ut, vilket gor att djuret fort dör" och djuret ska ha ett lugnt liv bakom sig. Det låter ganska humant tycker jag om man jämför med hur till exempel danska grisar har blivit behandlade inför och under slakt med avklippta knorrar och gud vet allt.
Personen som utför slakten skall säga: "Bismillah w-Allahu Akbar" ("I Guds namn, Gud är Störst") vilket inte känns som ett särskilt stort krav.
Sen kan man undra vad problemet är? Jag får också köpa "ritualslaktat" kött precis som vem som helst. Dessutom blir utbudet större vilket bara är positivt - det är nämligen inte bara griskött som går att äta, lamm, till exempel, är också gott.
Men Jimmie Åkesson kan vara lugn, hans färdigmarinerade flintastek kommer fortfarande att liga kvar i den utökade köttdisken.
(källa: http://www.islamiska.org/s/livsmedl.htm#Halal)

"..samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött"

Svenska skolor slutar inte med fläskkött, i så fall någon enstaka skola. Det kan för övrigt bero på priset, vilket är en anledning till att vissa skolor aldrig har serverat fläskkött. Idag är det fisk och restprodukter från slakt av kyckling som utgör det kött som serveras i skolorna idag.
Det som har skett är att det finns ett alternativ för de elever som på grund av sin tro inte kan äta en viss maträtt. Ungefär som att en allergiker kan få en alternativ maträtt. - Alla måste ju få äta.

"Att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan"

Jag tror inte att något barn skulle bli ledsen över ett extra lov.
Än så länge har inte jag hört talas om något extra lov utöver "höstlovet", "jullovet", "sportlovet" eller "påsklovet" samt en och annan röd dag som kristi himmelsfärds dag.

"..samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare"

Kyrkliga skolavslutningar är inte förbjudna i Sverige! I min hemstad utförs ett stort antal av skolavslutningarna i domkyrkan. Alternativet för de elever som inte vill gå i kyrkan är att göra som exempelvis Jehovas Vittnen som helt enkelt hoppar över kyrkobiten och sedan ansluter klassen efteråt.

"Islam skiljer sig dock från kristendom på flera avgörande punkter, till exempel gällande distinktionen mellan andlig och världslig makt och synen på vålds-användning"

Att kristna bara skulle vara ute efter andlig rikedom är bull. Det finns många kristna krösusar, liksom judiska och muslimska diton.
Angående våldsanvändning har det inte bara med religion att göra, det finns även kristna män som brukar våld mot sina barn och fruar.

"Såhär långt tvingas man dock konstatera att islam har påverkat det svenska samhället i betydligt högre utsträckning än det svenska samhället har påverkat islam"

I stort sett, ja. För den enskilde muslimen, nej. Muslimer i Sverige har till exempel långt till Moskéer om man inte bor i Uppsala, Stockholm eller Malmö för att nämna några städer.

"I Sverige finns mig veterligen inga kända studier på området, men i en brittisk undersökning från 2007 uppgav 37 procent av de unga, brittiska muslimerna att de skulle föredra sharialagar framför brittisk lag och lika många ansåg att den som konverterar från islam skall avrättas"

Ungdomar står det i texten, notera att det är ungdomar det handlar om. Alltså personer som inte har ett fullt normalt omdöme alla gånger. Förhoppningsvis och förmodligen är detta åsikter som personerna kommer att växa ifrån med tiden.

"Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år"

Smått sinnessjukt att jämföra invandrade muslimer med andra världskriget.
Själv ser jag sverigedemokraterna som det just nu största hotet mot Sverige.

Bland kommentarerna som följde detta inlägg var det många som klagade på att den svenska kulturen kommer att försvinna och att vi måste bevara den genom att strypa invandringen. Jag tror inte att invandringen gör att den svenska kulturen riskerar att gå i graven. Jag tror att det är svenskarna som ser till att vår kultur kan komma att gå förlorad.
Jag tycker att dom som är så angelägna om att bevara kulturen ska låta bli att klandra invandringen och istället jobba för kulturen. Starta ett folkdansgille eller något om det känns viktigt och rätt.

För min del är kulturen inte livsviktig men det är klart att det är lite kul och att vi borde bevara vårt kulturarv men jag ägnar mig inte åt folkdans eller dylikt utan jag gör det jag tycker är kul oavsett om det har med svensk, sydamerikansk, eller asiatisk kultur att göra.

Detta är något man skulle kunna diskutera i evigheter men jag nöjer mig här.

För övrigt är det synd att publicerandet av denna artikel inte riktigt fyllde sitt syfte så som det var tänkt. Meningen var att avskräcka folk från att rösta på SD men effekten verkar tyverr bli den motsatta av kommentarerna att dömma. Men det glädjer mig att se vissa kommentatorer som verkar ha lite bakom pannbenet.

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article5978707.ab

Huden är människans största organ

Nu ska det handla om hud!

Idag åkte jag buss som vanligt. Dagens busschaufför hade oerhört mycket lös hud i ansiktet. Så mycket lös hud att det fladdrade när han pratade.

Han hade så mycket lös hud i ansiktet att det skulle räcka till tre helkroppstransplantat.

Han hade så mycket lös hud i ansiktet att det skulle till att täcka det stora hålet i ozonlagret.

Han hade så mycket lös hud i ansiktet att ett helt flyktingläger skulle kunna bo mellan hans hakor.

Han hade så mycket lös hud i ansiktet att om han skulle gå i medvind skulle hans ansikte vara tre steg framför honom.

Det var väl allt skulle jag tro..

-

Igår läste jag igenom gamla inlägg på min blogg, ungefär från december 2007 och helvete vad rolig jag var. Tycker jag själv i alla fall!

Jag blev till och med så imponerad av mig själv att jag blev alldeles upp i varv och började spexa. Det ledde till att jag, när jag skulle lägga mig i sängen bredvid min flickvän, även lade mig bredvid sängen.

Det utlöste ett glatt skratt..

Livet är orättvist!

Sitter och kollar på nyhetsmorgon där en kille/gubbe ska skrapa TV-triss. För andra gången på tre år. Vilket jävla AS!

RSS 2.0