Idioter finns det gott om


"Har ni hittat en krona?"

Läste dels i tidningen och dels på fotbollskanalens hemsida en artikel om händelserna efter sista kvalmatchen till allsvenskan mellan Djurgården och Assyriska. Den slutade 3-0 och Djurgården vände på så vis ett 0-2-underläge.

Efter slutsignalen blev djurgårdens supportrar av förståeliga skäl väldigt förtjusta över att vara kvar i allsvenskan så de bestämde sig för att storma planen.

När de väl är på planen så tror man att dom i ren och skär lycka vil pussa och krama sina kvalhjältar, men så var inte fallet. Istället valde dessa primitiva personer att slå, sparka och spotta på några av de Assyriska spelarna. Det är ju helt sjukt, vad fan tänker dom med?

De Assyriska spelarna borde vid det läget redan må rätt dåligt inombords efter att ha missat allsvenskan, men som om inte det våre nog vill dessa köttskallar till fotbollssupportrar gnugga in förlusten extra noga genom fysisk misshandel.

Jag funderar på hur stockholmslagens huliganer kan vara så mycket mer primitiva än resterande supportrar runt om i Sverige. Stockholm är ju en stor stad så man tycker ju att inavel borde vara avlägset men uppenbarligen har jag fel..

En idé som lades fram när det talas om straff är att Djurgården ska få böter. Det är fel, Djurgården som klubb har inte gjort något annat än sviktat på säkerhetsfronten, vilket är okej i ett sådant tillfälle då glada supportrar bör få fira sitt lag. Böterna ska läggas på de skyldiga huliganerna och de ska dömas för misshandel.

Ett annat möjligt utfall är att Djurgården ska få spela sina inledande hemmamatcher utan publik. Det är ett bättre förslag.

Men av vad vi sett tidigare så hjälper det inte att bötfälla en fotbollsklubb för något deras supportrar gjort. Huliganerna förstår inte innebörden av sina handlingar, de förstör för sin klubb.

Det jag tycker man ska göra är att tvångsnedflytta Djurgården till superettan eller någon lägre divison för då kanske deras (och andra lags) efterblivna supportar inser att det blir faktiska konsekvenser av deras handlingar.

Omoget är allt jag har att säga om huliganer, riktigt lågutveklat. Man funderar på vilken bit av deras hjärnor det är som inte fungerar som den ska.


På fotbollskanalens hemsida hade även ett gäng personer kommenterat denna artikel. En av dessa var signaturen "??" som skrev:"visst jag är med djurgården meennn !! hur många djurgårdare sprang in och firade det va många visst nåra sprang in och slog Assyriska spelare men det kan vell säkert vart en aikare eller hamarbyare och vvisst det finns vell nåra som är dumma i huvet i aik med.
aik huliganerna ??"

Hur trög är inte denna person? Man blir ju så less.

"visst nåra sprang in och slog Assyriska spelare" - som inte det var något allvarligt, idiot! Det är denna händelse hela artikeln handlar om.

"kan vell säkert vart en aikare eller hamarbyare" - vad fan skulle en aikare eller hammarbyare ha gjort på en djurgårdsmatch? Att denna människa ens orkar skylla ifrån sig och skydda idioterna som slog ner några spelare ur motståndarlaget. Erkänn istället att dom gjorde fel och ta avstånd.

"det finns vell nåra som är dumma i huvet i aik med" - det har inte ens med saken att göra.

Man blir så less på såna här korkade kommentarer. Kolla bara svenskan, det skriker ju djurgården och apberget lång väg.

2009-11-10 @ 15:02:48 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0