Total förnedring

Epilepsi kan ta sig an många olika former. En av formerna är total förnedring. Detta är ett så kallat toniskt-klonikst anfall, eller grand mal-anfall.

Det går till så att personen helt utan förvarning drabbas av en omedelbar förlust av medvetandet vilket åtföljs av en tonisk kramp. Det är en ihållande spänd musklekramp i rygg-, arm- och benmuskulatur som medför kraftig sträckning. Även halsmuskler och stämband blir då kraftigt spända vilket kan orsaka ett skrik.

När kramperna släpper blir personen helt slapp i all muskulatur. Även i kissblåsan och stjärten vilket gör att personen i fråga både kissar och bajsar på sig.

Därefter sker under cirka 10-20 minuter en successiv återgång till medvetande.

Personen är ofta trött och slö och önskar få sova. Vissa personer kan vara svåra att väcka.

Alltså. Först tappar personen medvetandet, är man till exempel på stan trillar man bara ihop på stället. Sen blir man stel som en pinne och börjar skrika. Sen blir man slappare än en fladder mus varefter man både kissar och bajsar på sig. Sedan, när man väl vaknar och upptäcker att man ligger på offentlig plats i sin egen avföring blir man så jävla trött att man bara somnar på fläcken och blir omöjlig att väcka.

Det är vad jag kallar total förnedring

2009-10-26 @ 21:51:54 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0