dålig nyhet

Sveriges äldsta man har dött, han dog i en brand. 107 år blev han, mannen. Synd tycker jag hade varit kul att se hur gammal han kunnat bli, kanske kunde ha blivit ett nytt världsrekord. 


Jag hörde..

.. att gamle bekantingen Golge Jacobsson också har gjort en egen sökmotor, kika in den här

Jag slänger även med ett litet klipp på gamle Golge för er som inte vet vem han är.  Så här..

.. vill jag se ut i sommar: 


Och så här vill jag se ut i höst: 


Bilderna är tagna från http://www.pause.se/bloggar/hannaojohn. Gå in där och läs om den, för tillfället, snyggaste och mest avundsvärda resan. 


Vad bra..

.. det passar med Moto Boy i bakgrunden när man skriver en psykologisk/filosofisk rapport. 


Ny sökmotor gjord av mig, BESÖK!

Hej, jag tänkte tipsa om en ny sökmotor jag har arbetat fram under några dagar, Joohannesl


Tänkte passa på att..

.. gratulera Sundsvall Dragons till SM-guldet. Och vad passar inte bättre då än att spela Dragons themesong? Gammal hip hop, eller varför inte bara hip hop, när den är som bäst! 


För övrigt vill jag säga att det var ett dåligt drag på torget i onsdags när laget skulle firas. Men det är väl smällar man får ta om man lägger firandet kl 12 på en onsdag.. 


Mustaschkampen

Jag var ett kort tag, cirka en vecka, med i mustaschkampen. Efter den första veckan av mustaschodlande sa min flickvän stopp. Eller rättare sagt, hon sa att jag såg fördjävlig ut, och omogen till på köpet. Så vad gör man inte för kärleken? 
- Jo, man blir tvungen att raka av sig allt ihop. Och den som just börjat ta sig. 

Jag med dyster min - väldigt förståeligt eftersom jag just smörjt in min kära mustasch med raklödder. 


Det fulaste i världen är..

.. när människor går och nynnar för sig själv. Det man hör när man möter dom är fragment av en dålig melodi. 

Det dryga är att jag kan komma på mig själv med denna företeelse, oftast, om inte endast, då jag är stressad. Till exempel då jag ska gå över en trafikerad gata utan övergångsställe. 

87 höjdare! Plats 76

Jag presenterar nu ännu en plats på 87 höjdare!-listan. Inte ett filmklipp denna gång, utan en hemsida. Darwin Awards. En sida där man presenterar underliga självmordsfall. Olyckor mestadels skulle jag tro. Dessa dödsvall blir nominerade till Darwin awards. 

 

Rätt underhållande läsning, här nedan har jag försökt översätta ett dödsfall (siten är på engelska). 

 

Jag presenterar stolt, "underliga-dödsfall-som-prisbelönas-hemsidan": 

 

"(2 februari 2008, New York) En 50-årig man var på fågeljakt i New York med sina kompisar och hans trogna hund. De stannade för en rökpaus, och hans hund hittades ett rådjursben! 

 

Mannen försökte ta benet, men som alla hundar ville djuret inte skiljas från sin skatt. Han stannade precis utom räckhåll. Frustrerad av denna olydnad tog mannen sitt hagelgevär vid mynningen och började använda det som ett slagträ. Varje gång han svängde det hoppade hunden undan. 

 

Plötsligt slog "slagträt" i marken och fyrade av ett skott, i buken på mannen. Han togs med helikopter till ett närliggande sjukhus, där han dog av sina skador. Han förblev medveten länge nog för att bekräfta detta för polisen, annars hade hans vänner nu kunnat vara misstänkta! 

 

Åtminstonne träffade han inte hunden." 

 

För mer läs här

 


RSS 2.0