Johannes är inte så imponerad

image131
Denna nyhet känns inte så imponerande när vissa sköldpaddor kan bli 170 år gamla. Sedan är väl inte sköldpaddor särskilt snabba av sig. Zorro var väl bara ute på ett litet ärende. 


Mästerkocken Johannes slår till igen

image130
Detta lagade jag idag, med hjälp av den ypperligt bra kokboken jag fick av mamma tidigare idag. 

Vitlöksdoftande pasta med svamp och skinka. 

Det ser kanske inte så mycket ut för världen, men med både spansk lufttorkad skinka och rikligt med parmesanost blev detta en helt underbart ljuvlig måltid. 


Present

image129
Tack mamma. Vilken fin och bra kokbok jag fick av dig. Den kommer att komma väl till pass. Just precis eftersom jag tycker så mycket om pasta. 


Jag är bra på mycket..

image128
.. men inte allt, tetris till exempel. 

Men jag slog i alla fall personbästa. 


Som en skänk från ovan

image127
Som en blixt från klar himmel brukar man säga ibland. Det stämmer delvis in på vad som hände Pernilla i torsdags. 

Hon var då på Birsta City då. Samtidigt som bland annat Babsan. Under just Babsans lilla framträdande skulle Pernilla gå och äta. Då plötsligt, något hårt träffar henne i huvudet. Hennes pappa dyker ner på alla fyra och roffar åt sig det som träffade henne. 

"Får jag se? vad var det?" Frågade Pernilla sin pappa. 
"Inget, det är mitt!" Svarade han. 

Lite senare när de skulle åka hem gick hennes pappa före till bilen. När Pernilla till sist kommer dit sitter hennes pappa och lyssnar på musik. "Vill du se en stjääärna seee på miig!". I bilen ligger ett album signerat av Babsan själv. Samma album som Pernilla fick kastat i huvudet, av just Babsan. 

Detta är vad jag kallar en "Jag mötte Lassie".


Tre röda rosor

image126
Här om sistens fyllde min flickvän år. Närmare bestämt i tisdags. Jag nämnde det i all hast här på bloggen och uppmanade till ett litet grattis. Men ingen sa grattis. Ingen. Inte ens ett litet har den äran.

Men det är inte vad jag skall ta upp nu.

Nej. Jag gav henne en bukett med vinröda rosor. Tre stycken.

En för att jag dödade en blomma hon fick senast hon gick ut skolan.

En för att jag förstörde en ros som hängde på hennes vägg.

En för att hon fyllde år.

Jag vet att det finns ett "språk" med blommor. Det var inget jag hade koll på. Men jag kollade upp det nu. Tre blommor, som jag gav, betyder "när får jag träffa dig igen?". Rätt passande. Men det optimala vore om jag hade pajat fyra rosor till. Sju blommor betyder nämligen "jag älskar dig".

De tre rosorna hon fick av mig var vinröda. Vinröda blommor betyder "jag saknar dig så". Det gör jag också, saknar henne så.

Summa summarum blev detta ett ganska tjejigt och fjantigt inlägg om röda rosor och kärlek. Men visst vart det ändå ganska bra med blommorna? Tur var att jag inte köpte orangea rosor, det betyder nämligen "Jag är din trogne vän". Ännu värre hade varit om tre röda rosor hade betytt "förlåt, jag har varit otrogen" eller något i den stilen. Men det hade väl roat någon.


Bjudbiten

image125
Idag efter jobbet lyxade jag till det lite och köpte mig en centerrulle. Jag tryckte i mig rullen väldigt snabbt på hemvägen. När jag kom så långt att jag bara hade tre bitar kvar råkade jag kolla lite för noga på papperet. Det såg ut som bilden visar. "Bjudbiten" stod det. 

"Vad är det här?", tänkte jag. Jag började fundera på om det kunde vara något lurt med det hela. En center fylld av snor eller en skämtpralin ala buttericks. 

Bjudbiten, det låter som att man skall bjuda bort den och vad skulle inte vara roligare då än om den var svinäcklig. Den tankebanan fick mig att tveka till att äta den själv. 

Men jag sket i det och åt den. Bära eller brista. Jag hade ändå inte någon att bjuda bort den till. Trot eller ej, men den var faktiskt god. Helt normal. 

Men vad är då vitsen med att ge bort något som är gott? Det skulle ju vara mycket roligare om bjudbiten var fylld av något snusk. 


Ö-råd

Nu tycker jag att det snart borde vara dags för ett ö-råd på jobbet.

Jag vet vem jag skulle rösta ut. Jag nämner inga namn. Men hon har ett namn som börjar på L och hon vaknar alltid på fel sida.

Dagens kommentar

Pernilla och jag ser på fotbollen (Brasilien-Sverige) då Pernilla frågar mig följande:

"Är Kärnström med?".
"Kärnström?" säger jag lite undrande även fast jag vet att hon menar Källström.
"åh, tss" säger Pernilla och förklarar sig själv, "Kärnfall menar jag ju".

(Tro nu inte att Pernilla är helt pantad i kolan och obildad. Hon vet att han heter Kim Källström, hon hade bara otur när hon tänkte)

Stop motion

Jag såg denna film första gången för ganska exakt ett år sedan och blev väldigt fascinerad. Nu ett år senare ser jag den igen för andra gången och blir inte riktigt lika hänförd, men snudd på. Den är så sjukt snygg. 

Och sedan har ju skaparen lyckats beskriva ganska bra vad som rör sig i min hjärna. 


Förhistoriske Zack

image124

Vilken av dessa källor ska jag lita på? Den ena säger att Zack är 19 år och den andra att han är 21. Det är två års skillnad. Hade de sagt 19 och 20 eller 20 och 21 hade det varit en annan sak. Då hade man kunna tro att han fyller 21 i år. Men nu, när han är 19 år är det totalt omöjligt att han fyller 21 i år. 

Ska man då tyda åldern i genom att använda ansiktet som hjälpmedel kollar man först på ögonen, de säger rädd 16-åring. Kanske rädd 19-åring. Sedan tittar man på skägget det säger 21. 

Till sist tittar jag på käken. Den säger neandertalare. Men de dog ut för ca. 30 000 år sedan. 

Alltså, Zack är då mellan 16-30 000 år gammal. 

Hjälp mig, vilken källa ska jag lita på? Expressen, Aftonbladet eller min egen fantasi? 


Dagens, Kanske till och med årets, komentar

"Vad är en så kallad 'rusty nail?'"
"Fingret på en prostatadoktor"

Annika Andersson, Parlamentet.

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från universitetsstaden Uppsala. Jag har förvånansvärt lite att berätta. Det har nog inte hänt något. Livet går sin gilla gång där nere alltså.

Nu ska jag göra några viktiga saker inför morgondagen. Pernilla fyller nämligen år och jag ska slå in lite paket och stå i.

Det går för övrigt bra att hälsa ett litet grattis till henne här genom bloggen. Eller så kan ni donera 10 kr till en vettig present.

Mot södern

I morgon bitti tar jag mitt pick och pack och rullar ner mot södern. Uppsala. Jag ska hälsa på min morfar och äta ägg. Kanske tar jag en tur på stan med.

Det jag vill säga är att bloggen kanske kommer att vara ouppdaterad ett bar dagar. Förhoppningsvis bara fram tills på måndag kväll.

Så, håller er borta fram tills på måndag eller besök flitigt varje dag. Kanske läsa gamla inlägg eller varför inte skriva romaner i kommentarsfälten?

Nisse

.. Vilket jävla namn ändå, Nisse.

Nästa kassa tack

När man jobbar på affär (läs Lidl) händer det ofta att man får sitta i kassan. När man ska stänga kassan ställer man fram en stor gul skylt med texten "nästa kassa tack", eller om det står "kassa stängd", jag kommer inte ihåg. Det jag ville komma fram till var att folk inte verkar se dessa skyltar. Till exempel, om min sista kund står och betalar och det ligger en stor "nästa kassa tack"-skyllt mitt på kassabandet kan det ändå komma ett medelålders par och börja lasta upp sina varor. Då är jag bara millimeter från att få ett psykbryt på kunderna. Rycka av dom håret och gallskrika i örat på dom att denna kassa faktiskt är stängd och sedan trycka upp skylten i ansiktet på dom, riktigt hårt så att texten prentas in i pannan.

Men det gör jag aldrig, för jag är nämligen en väldigt behärskad person. En person som bara sväljer en gång och räknar tyst till tio.

Löpet

Tyvärr har jag ingen bild på dagens löp eftersom jag sket i att fota det. Men jag ska i alla fall beskriva det. Måla upp det med ord.

Det var gult, kom från expressen och hade följande text och bild tryckt över sig:

Lena, 42
mirakelräddades.

Sedan var det en bild på en upp-och-nervänd bil som stod i lågor. Och ytterligare en bild på Lena, 42 med sin sambo/man.

Nu var det bara så att Lena, 42 inte ser ut som Lena, 42. Snarare som Lena, 52 eller kanske till och med Lena, 62.

Den enda förklaringen måste vara rök. Som alla vet åldras huden om man röker en cigarett. Vad händer då inte om man sitter inne i en rökfylld bil?

OnlinePizza.se

Jag hittade precis OnlinePizza.se. Ett ofattbart bra påhitt. Alla pizzerior i Sverige är välkomna att anmäla sig där. En slags samlingsplats för pizzerior alltså. Från Härnösand, till exempel, har två pizzerior anmält sig. Då kan jag klicka mig in på någon av dessa och beställa en pizza. Så kommer pizzerian hemkörandes med pizzan till mig.

En kul funktion är att man kan modifiera pizzorna innan man beställer och ta bort eller lägga till ingredienser.

En anan kul funktion är att man kan skapa sin egen pizza. Så här ser min ut:

Tomatsås
Ost
Bacon
Feferoni
Fetaost
Gorgonzola
Jalapeno
Lök
Paprika
Pomes frittes
Potatismos
Purjolök
Vitlökspulver
Två sorters vitlökssås
Ägg

Skapa er egen pizza nu! Länk


(Hade länkningsfunktionen fungerat hade jag länkat till OnlinePizza.se men nu får ni ta er dit själva om ni är hungriga)

Canal 7

Vad fan är vitsen med Canal 7? En kanal vars tablå ser ut som följer:

19.30
22.00 Miniatyr
22.30 Orientalisk musik

Och då är ändå detta en ovanligt fullspäckad tablå för att vara Canal 7. I vanliga fall ser den ut så här.

19.30
22.30 Orientalisk musik

Varför har man en kanal som bara sänder heminspelade musikvideor från Irak i 2,5 timmar per dag?

En frågeställning dyker upp i mitt huvud:

Vem äger kanalen?
Hur lite tjänar/hur mycket förlorar man på kanalen?
Vem tittar på kanalen?
Vem är störst inom orientalisk musik?
Arash?
Vinner MoDo i kväll?

Vad gör man..

.. om man kallar sin flickvän för horis?

Idag skulle jag vara gullig pojkvän och kalla min flickvän för "gosis", lite lagom puttinuttigt. Grejen var bara att min mobil inte hade det ordet inlagt utan det blev "horis" istället.

Jag var alltså ett knapptryck ifrån att kalla min flickvän för horis.

Möte

Jag har precis varit på möte. Personalmöte närmare bestämt. En väldigt angenäm upplevelse. Chefen berättade inför alla anställda att jag varit så duktig, den bästa medarbetaren, så hon ville ge mig alla pengar i kassan.

Pontan däremot hade inte gjort sina sysslor så han fick kicken.

Videoblogg?

Ganska nyligen laddade jag in lite bilder från kameran och hittade då en film. Denna film hade jag helt glömt bort att jag hade, av totalt förståeliga anledningar.

På filmen figurerade jag, hög på lugnande och bedövning, sluddrandes om tandläkarbesök och frisyrer. Ett försök till en videoblogg.

Anledningen till att jag inte kommer ihåg att jag spelade in filmen var att det lugnande medlet medförde sig vissa minnesluckor.

Jag väljer att, för tillfället, inte publicera videobloggen med hänsyn till min flickvän. Jag får överlägga saken med henne när hon tillfrisknat.

Pernilla på Villovägar

Pernilla är på fest, jag skulle skjutsa dit henne innan jag skulle hämta min pappa.

"Vart ligger Villovägen?" frågade Pernilla när vi satt i bilen.

Ett perfekt svar hade varit: "Du är där när du inte vet vart du är".

Men snäll pojkvän som jag är svarade jag: "Det heter Villavägen".

Pernilla har i och för sig väldigt dåligt lokalsinne och är nästan ständigt på villovägar.

Kvacksalvare, klåpare?

Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag opererat bort en visdomstand. Efter själva ingreppet sydde dom ihop mig, något som är väldigt psykande är att dom sydde fast kinden och tandköttet med varandra. Det känns väldigt obehagligt.

Jag stör mig på det dag och natt. Jag längtar verkligen tills det att stygnen försvinner och kinden får fladdra fritt i vinden utan ett tandkött som sk vara där och besvära.

Dagens felhörning(?)

Idag på jobbet fik min chef ett tråkigt samtal. När hon la på sa hon:

"Min pappa har blivit på körd"
"Va, när då?" frågade jag, "Gick det bra då?"
"Näe, han dog" svarade chefen med en axelrykning.

Där fick jag en chock. Hur fan kan hon vara så lugn när hennes pappa precis dött?

Ca. två sekunder senare fick jag veta att det var hennes katt som blivit påkörd och dött.

Big-J

image123
Jag kände att jag inte får tillräckligt utrymme här på bloggen så jag gjorde en liten teckning till min ära. Ett stort "J" i modifierat typsnitt, uppbyggt av mitt namn skrivet ett flertal gånger i guldliknande färg. Det är jag värd. 

En självhyllning kan man säga. 


Det är Tobbe gubbjävel!

Idag har jag varit fast i ett "I en annan del av Köping"-träsk. Grymt sköna personligheter. Men skönast av alla är väl ändå Tobbe. Jag har suttit på youtube ett tag och tittat på olika klipp med honom och kan inte välja en favorit. 

Däremot postar jag nu en favorit i repris. "The best och Tobbe" från säsong ett. 

Se och njut. 


Ragga utan stil

Jag sitter just nu i skrivande stund och kollar på kockduellen. Idag är gästerna bröderna Schulman. Aldeles nyss fick man höra Calles raggningstips. Eller raggningstips ärväl att ta i då man redan har tjejen hemma.

Grejen är att man ska bjuda på mat. Själv äter man ordentligt innan bruden kommer. När hon väl kommit ser man till att misslyckas med maten man ska bjuda på så att den måste slängas. Tjejen äter då inget och blir mer påverkad av allt vin hon får dricka sig mätt på. Och vips så står man där och hånglar.

Detta fungerar tydligen i hundra procent av fallen. Så alla singelkillar där ute, prova detta. Även ni tjejer för den delen.

Lord of the ants

image122
Så här många myror har jag dödat nu på en knapp timme. Jag satte mig bakom mitt skrivbord när jag samtalade med min flickvän över telefon. Varför inte förena nytta med nöje lixom? Hur som haver, först var där ett myrgäng som jag mosade. Allihop på en gång. Jag skrapade ihop de stympade svarta kropparna och la dom i ett litet hörn vid mitt skrivbord. Sedan väntade jag för, van som jag, vet jag att det kommer fler. Dödar man en myra sprider sig stanken av myrpiss så att andra myror känner doften. Sedan kommer dom. Två och två och försöker spela hjälte. Och det är då jag slår till, när de som minst anar. Bara trycker en tumme mot deras kroppar. Kras, låter det när deras kroppar poppar sönder mellan mina fingrar. 

I morgon ska jag köpa myrfällor tor jag. Fem stycken, en för varje hörn i mitt rum. 


In i dimman

image121
Om ett par timmar, ca. 3 st, beger jag mig in i dimman. Jag ska nämligen operera bort två stycken visdomständer. 

Det som ska göras är ett ingrepp där tandläkaren skär upp mitt tandkött, knackar bort en bit ben och sedan rycker lös tanden. 

Jag ska få lite lugnande medel och toppa det med bedövning, jag kommer att bli groggy. 


Jag har tungt hår

I morse vägde jag mig, vågen stannade på 64 kilo. I går vägde jag 67 kilo, jag har alltså gått ner 3 kilo. Det enda jag kan komma på som jag gjort annorlunda igår mot andra dagar är att jag klippt mig.

Nog för att jag vet att mitt hår är tjockt. Men att det väger tre kilo kunde jag aldrig tänka mig.

Bloggen byter utseende

För er som inte besökt denna webbaddress tidigare är det inget nytt. Men för er som har varit här förut så är det en och annan förändring. Största förändringen är headern som har fått sig en rejäl ansiktslyftning. Jag gjorde först en annan skitful header, men den var jättesnygg i mitt huvud. Jag gjorde då denna nya.

Sedan är det nog en rad små nya förändringar som jag inte har någon större koll på eftersom jag var tvungen att byta stilmall för att få till headern.

Något som är psykande är den rosa lilla streckade ramen som dyker upp runt alla bilder när sidan laddas men som sedan försvinner.

Pernilla kan inte ryska

fil?Jag satt och studerade filpaketet i morse. och lade märke till f:et och i:et som sitter ihop. Dock saknas pricken över i:et. Jag vet att f och i kan sitta ihop och då kallas något som jag glömt, men vet att jag lärde mig då jag var mediestudent i Sundsvall. I vanliga fall ska pricken synas, men det gör den inte nu.

Nu ser f:et och i:et mer ut som någon rysk bokstav. Jag sade det till Pernilla i morse. Hon fattade inte riktigt vad jag menade och sa snällt: "Jag kan inte ryska".

Pernilla så här ser jag ut, kan vi fortfarande vara ihop?

image118


Nostalgi 3

För några dagar sedan fick jag en nostalgismocka i magen. Det var under Bertjakten på videoteket. Jag råkade springa på en ytterst intressant dvd-box. Och jag bara kände att jag var värd den. Så nu idag köpte jag äntligen boxen. 

Läs med spökröst: 
Låt mig presentera, för endast 199kr. Direkt från kloakerna. 472 minuter. Teenage Mutant Ninja (Hero) Turtles. 

image117

Turtlesmaraton ikväll. 


Nattens självklarhet

"Det är bara en tidsfråga"

-Pernillas svar då jag sa att hennes pappa inte ens fyllt sextio än.

Jag vill hälsa en hälsning till alla kvinnor

Njut av er dag. Nu har vi 364 inofficiella mansdagar framför oss.

image116


Garderobsrensning/utförsäljning

Det är min bror som har rotat lite i sin garderob och nu hittat ett plagg han vill sälja. 

Plagget som är till salu är en rätt ny prinsessklänning i rosa frotté. Anledningen till försäljningen är brist på användningstillfällen. 

Som referens är min bror ca. 1.93 lång och väger ca. 80 kg. 

Nypriset var 75 kr. Eftersom klänningen är sparsamt använd och ren vill han ha minst 100 kr. Vid bud över 150 kr får man även med ett par klackskor i brun mocka, storlek 42. 

image114

Övrigt om klänningen är att den har fin slits och troligtvis är en omstylad morgonrock. 

Här är även en bild på skorna. 

image115

Som ni ser sitter skorna ypperligt bra om ni har långa smala fötter. 


Bertjakt

Igår skulle jag och Pernilla ha mysigt. Båda ville vi se på Bert så jag satte på min enda Bertfilm. En film vi båda naturligtvis sett tidigare. Då bröt helvetet ut. Pernilla fick ett psykbryt och började skrika. Vår mysiga stämning var som bortblåst. Hon var tröstlös, inget hjälpte. Det var inte ens meningen att vi skulle se filmen, vi skulle bara ha den som lite bakgrundsljud.

Pernilla blev inte lugn för än jag gick med på att gå ner på stan och leta efter en ny Bertfilm. Sagt och gjort, vi gick ner på stan kl 15.20.

Väl på stan gick vi först till Åhléns, där hittade vi inget. Vi gick till Hemköp och grävde i filmlådan, vi hittade ingen Bert bara lite köttbuljong och energidryck.

Därefter gick vi till Videoteket, som bytte namn till Hemmakväll och som nu har bytt namn till ännu något annat. Där hittade vi inte heller någon Bert.

Efter ännu ett nederlag gick vi, efter påtyckningar av Pernilla, tillbaka till Åhléns för att fråga min väninna Malin om Bert inte fanns inne. Det gjorde den inte.

Akademibokhandeln blev vårt nästa stopp, även där med nederlag.

Då var vi tvungna, att som sista utväg, gå ända till coop forum. För er som inte vet blev det en omväg på ca. två kilometer. Som tur var hittade vi en Bertfilm där. En film med fyra avsnitt. Den dvd som ska vara innan den jag hade sedan förut.

Efter denna lilla strimma av glädje. var det dags att traska hem i två kilometer. Vi var hemma ganska exat kl. sex. Då var jag tvungen att steka lite lövbiff och skära klyftpotatis i en timme. Sedan åt vi i en timme och då, äntligen kl. 20.00 fick jag mysa lite. Efter fyra timmar och förtio minuter. Och då hade vi redan sett Bert samtidigt som vi åt.

Dagens schlagerkommentar

"Sibel är som en liten glass, alla gamla kommer tycka att hon är söt. Typ jordgubb".

Pernilla kommenterar melodifestivaldeltagaren Sibel.

TV-gluttaren

Nu är johannes tv-nörd. i bland blir han bara en sån. hans ögon är stora som bollar och han börjar klappa händerna. Nu gäspar han också, han kanske börjar bli trött. Nu är programmet snart slut, då kommer han snart uppkrypande till mig och vill vara med mig igen. hm..

Ännu lite mer kärlek

image112
Idag uppenbarade sig kärleken för oss genom en siamesisk tvillingpotatis. 

image113
Här är ännu en siamesisk tvillingpotatis, denna var dock inte lika lik ett hjärta. 


Ingen vanlig packåsna..

image111
Denna hund, troligtvis schäfer, stod utanför coop i Härnösand. Alldeles ensam stod han där i väntan på att få dra hem någon människas matvaror. 


Arbetaroutfit

image110
Denna dag har genomsyrats av mode. Jag har shoppat skor och i en sann fashionista-anda har jag redovisat innehållet i min senaste goodie bag. 

Och vad passar inte bättre då än att visa dagens outfit, en arbetsoutfit. Detta bar jag när jag bar plank. 


Shopping

image108
Idag köpte jag ett par snowjoggers för endast 100 kr. Jag har länge velat ha denna ultimata vintersko. Att ha dessa skor på sig känns som att flyga. Eller i alla fall gå barfota på en varm sandstrand. 

Jusstja, Pernilla köpte också ett par.. 
image109
Hon är jättenöjd eftersom dom är i lack och var prissänkta från 799 kr till endast 99 futtiga kronor. 


Goodie bag

image107
Idag var jag på ica maxi, där fick jag en lyxig goodie bag. Den innehöll:

En Valio jordgubb-blåbär yoghurtshot, en lite flaska intimtvål från Lactacyd, en effektiv fiberduk från Nitor som samlar upp utfälld färg, samt ett litet informationshäfte från Valio. Allt detta paketerat i en finpapperspåse från ica. 


Det är kärlek

image106
Det är kärlek. Till och med när jag spöar Pernilla i fyra i rad. 


Gissa bokstaven

image104
Gissa bokstaven/bokstäverna som ska stå innan "uken" på detta glas. Endast fantasin sätter gränserna. 

EDIT: Jag vill inte ha några förslag som "Webbplats87 suger k.." eller något i den stilen.

Kalles internetskola

image103
Även jag har vågat mig på att knäppa en toalettbild (hade länkningsfunktionen funkat hade jag länkat till något av pemiro.Mikens otaliga toalettinlägg). Dock visar inte jag mina lena ben och insidan på mina kalsånger. 

Ganska nyligen när jag satt på toa läste jag i en Kalle Anka-tidning om vad internet är och hur man använder det. 

Ett tips var: 

"Har varken du eller din skola en dator kan du gå till ett bibliotek. Där finns ofta en dator med internetuppkoppling. Annars kan du gå till ett internetcafé, det är inte dyrare än att gå på bio". 


Jackass jr.


Ett snyggt stunt. Hade jag haft någon tom vägg hemma hade jag provat, men nu har jag inte det. Jag får prova på jobbet imorrn. 

En gång sprang jag in i en glasdörr men det såg inte lika snyggt ut och ingen filmade heller. 


En ny komplimang av Pernilla:

"Den t-shirten är snygg, det ser ut som att du har muskler"

- Har jag inga kan jag ju i alla fall låtsas..

Noll koll..

image102

På hemköp har dom musikfestival utan musik och filmfestival utan film. 

Däremot har dom en filmspeckad musikfestival och en musikspeckad filmfestival. 

Jag sover bort mitt minne

Ganska nyligen vaknade jag upp utan att veta vart jag var, vad klockan är eller hur jag hamnade där.

Jag låg på något mjukt och det var mörkt så jag kom fram till att det måste vara morgon och platsen ligger på är en säng. Brevid mig låg min flckvän och det var inte trångt, då måste vi alltså vara hos henne.

Hennes mamma ropar genom dörren att klockan är fem. Eftersom jag får upp ögonen måste det vara på kvällen.

Efter en stund kommer jag på att vi tog en tupplur för en och en halv timme sedan, det förklarar varför jag har kläder på mig.

Det var andra gången på kort tid som detta händer. Vad sker egentligen i min hjärna när jag sover? Raderas allt korttidsminne?

Pimpad?

Igår hände något som är få förunnat, tror jag. Mitt uppe i allt arbete blev jag raggad på av en bög. I vanliga fall är väl det inte så farligt men denna gången blev jag lite rädd.

Jag hade slut på kunder i min kassa och vände mig om till Robbin i kassan bakom för att konversera lite. Då kommer en två meter lång turk, pimp till utseendet. Han tittar mig i ögonen och säger "du är en fin kille". "Åh, tack" svarade jag och tänkte inte att det var något mer med det.

När pimpen plockat i alla varor i sin kasse och ska gå vänder han sig om, tittar mig intensivt i ögonen, säger "vi ses", blinkar porrigt med ena ögat, vänder på klacken och går ut.

Nu blev jag däremot lite oroad. Tänk om han vet vem jag är. Tänk om han förföljer mig hem efter jobbet någon dag. Rapear mig i en buske. Obehagligt.

Jag hoppas att han skämtade med mig.

RSS 2.0