Dagens kommentar

Pillan i soffan efter en pizzakväll:

P: Aah, jag tror pizzan jäser i min mage.
Jag: Vadårå?
P: För att jag har ont i magen och så är jag paltkåt!


Mer gnagare

Denna bild hittade jag på Jonas Crambys blogg i ett inlägg där han visade en bild på sin vän före och efter denna maträtt. Hur smal han hade blivit. Tro jag det när det hade gått 4 år.Detta är en maträtt jag mycket väl skulle kunna tänka mig att äta. Helstekt gnagare som parar sig med med en knöl. Hugger man bort extremiteter och huvud ser det ut som en fin fläskfilé.

Men vad jag inte riktigt förstår är varför man totalförnedrar djuret med en tomathatt på huvudet, en citroskiva i munnen (som inte ens är normal kost för en gnagare och som ingen människa kommer att äta upp själv), och en dillkvist i pruppen.

Men det är trots allt den festliga tomathatten som fascinerar mig. Bara den gör maträtten värd alla pengar. Bara tomathatten i sin fulländning med blasten kvar som pricken över i gör att man kan betala för maträtten bara för att få vara med på samma bild som pungrottan.


Citatmaskinen

Citatmaskinen Ibrahimovic fortsätter att leverera. Lite skönt, ödmjukt kaxig. Kvällens sändningar har knappt börjat men Zlatan har redan levererat:

"Jag är precis som alla andra, men jag kan inte hjälpa att jag är bra på det jag gör".

"Jag är en vanlig svennebanan".

RSS 2.0