Foppa till Modo!Det stämmer, idag blev det klart. Hoppas det kan hjälpa något. 

Fan va KUNG!! 

Bandy

I helgen vann Sverige VM-guld i bandy efter en väldigt jämn match mot ryssarna där siffrorna till slut blev rätt stora och en aning missvisande (6-1), men som svensk ska man inte klaga. 

Bandyfebern har dock inte lagt sig, jag är fortfarande liks sugen på att spela bandy och jag är sugen på att titta på bandy. Jag får gå och titta på de få av mina gamla lagkamrater som är kvar här i stan i helgen och drömma mig bort till ett fullsatt studenternas och annandagsbandy. 

Kanske ta med en termos med varm dryck och njuta av spelet. 
 


BrottarmammornaIdag såg jag något lite ovanligt på väg hem från busen. Två mammor (eller pappor) kommer med varsin barnvagn, inget konstigt med det. Men när de kommer närmare har båda föräldrarna varsin wrestling-mask på sig. 

Varför hade dom det? 

Frös dom? Hade dom rånat någon? Var det barn eller snodda saker i vagnarna? Var det deras barn eller var dom kidnappade? Skulle dom till en wrestling-match? 

Ja, frågorna var många, men jag vågade inte ställa dom.. 

Femton tusen och bandy

Igår var vi på mediamarkt och köpte en ny macbook. Pappa betalade. Han plockade upp en bunt femhundringar ut bröstfickan och räknade upp 24 stycken. Dessutom hade han nästan en tredjedel av bunten kvar. Jocken och jag tappade hakan och tyckte att pappa var pimp, Hur många går lixom runt med 15 tusen i bröstfickan? Detta var iof en engångsföreteelse men ändå! 

Vidare har jag sett på bandy-vm idag. Sverige - Finland (8 - 1). Jag gillar att titta på bandy, man ser inte bollen så ofta men när man gör det är det ett underbart spel, dribblingar och snygga mål. Jag spelade själv bandy tills jag var 16 år och idag kom jag på en sak. 

När en match börjar i hockey då tekar man, i fotboll är det avspark. Men vad är det i bandy? Avslag? Jag kommer inte ihåg eller säger man ens något? Sverige börjar med bolle nkanske.. 

Jag är ingen badkille men..

.. ska det badas ska det göras ordentligt. 


Som Liberace till exempel. 


Jag måste till h&m i Barcelona!

 

1 720 kvadrat designinredd h&m. 

Barca i sommar? (Bild från minoutfit.se ) 


87 Höjdare! Plats 79

Här kommer plats 79 på listan över 87 Höjdare! Nu tänkte jag tillägna en plats på listan åt världens bästa man och min stora idol, Carl-Jan Granqvist. Egentligen borde han ha blivit förärad med en plats på listan tidigare, jag menar går man ständigt runt med en ostronkniv i fickan förtjänar man en plats. 

Jag hoppas att ingen missade den store finsmakaren på let's dance i fredags och jag hoppas att ni röstade och även röstar kommande fredagar. 


Carl-Jan förde verkligen in elegans i tävlingen och jag tycker han var värd mer poäng, åtminstonne en tvåa av någon jurymedlem. De var verkligen graciösa, Granqvist och hans partner. 

Nu till det bästa, det som tar plats på listan. På en efterfest (tror jag) i fredags efter sändningen släppte vår gentleman loss på dansgolvet. Jag kan stolt presentera disco-Carl-Jan: se filmen här

Självlärd.se

Min bror och han kompis har skapat en hemsida som UF företag på skolan. På hemsidan kommer man att kunna läsa en massa olika guider och instruktioner så att man lär sig en massa olika livsnödvändiga saker. Till exempel kan du lära dig hur man tar sig upp ur kvicksand eller skalar en apelsin. 

Nu har de i alla fall bett mig om att länka deras site här på bloggen för att de ska kunna hamna längre upp på alla sökmotorer. 

Här är länken: Självlärd.se 


På senaste tiden har jag blivit rätt bra på basket

Snart tillhör jag eliten.. 
NBA nästa? 


RSS 2.0