Kontakt

Igår satt jag och gjorde det jag gillar bäst; läsa kontaktannonser. Jag hittade dessa två sköna. 


Den första killen är ganska säker på vad han vill ha. Ganska brett ålderspann, men inte 20-65 som är det vanliga. 

Den andra påstår att han gillar kvinnor på rätt sätt, hur är fel sätt? Det jag kom på är kanske om man älskar att slakta och stycka kvinnor eller bara misshandla. Vilket som är rätt sjukt. Tur att han gillar kvinnor på rätt sätt. 

Hej då. 

Idag var jag på sjukhuset och fick en spruta..

.. bokstavligt talat. 

87 Höjdare! Plats 80

Här kommer plats 80 på min 87 Höjdare!-lista. Av en slump snubblade jag över denna bild för ett par dagar sedan och tyckte genast att den platsar på listan. Om jag inte missminner mig är bilden tagen för tidningen "Från jante till hjälte", det är btw. en tidning där mer eller mindre kända entreprenörer berättar om sina skapelser. 

Jag presenterar stolt den nya Ingvar Kamprad:


"Ingvar-ung-och-cool-hiphoppare-Kamprad". 


Hockey!

Nu har jag börjat lira hockey igen. Min nya klubb heter Måndagsgänget. Kika gärna in på hemsidan och läs om alla spelare. Själv är jag inte med eftersom jag är för ny, blott två träningar, men mer ska det bli. Nu låter det ganska seriöst men låt mig då säga att en del av gänget inte spelat hockey förr, en har inte ens idrottat frivilligt förr. 

Här näst är det dags att köpa en ny klubba eftersom mina föräldrar eldade upp den förra. 

Är någon intresserad av att spela? Hör av er i så fall. 

Nu vill jag till slut efterlysa ett till lag. Känner någon där ute att ni vill spela en liten match mot oss så välkommen att höra av dig här eller på www.mandagsganget.se

87 Höjdare! Plats 81

Detta är utan nog bland det bästa som hänt internet sedan you tube, och ironiskt nog är det på you tube. Chad, Matt & Rob, den interaktiva äventyrsserien. Något man önskar att man själv kommit på. 

Beroendeframkallande-Interaktiva-äventyrsserieklippen. 

Igår..

.. var jag ute och tog den här bilden: 


Sen var jag så kall om fingrarna att jag inte kunde knyta av mig skorna själv: 


Det var typ allt.. 

Tentamen!

På väg till tentan:

På väg från tentan:


När jag parkerat och slängt in p-biljetten i bilen råkade den hamna upp och ned utan att jag såg det. När jag kom tillbaka hade jag böter på 200 spänn. Skit! 

Plugga plugga!


I morgon kl. 08 - 13 är det tenta för min del. 

Daggs att plugga klart nu då med andra ord.. 


Avgjort!

Nu är valvakan över sedan ungefär tre timmar tillbaka. Efter en lite ostadig nattfika/frukost bestående av grillchips och dricka kände jag att det var dags för lite fettförbränning så jag tränade lite. 

Så till det viktiga, presidentvalet. Det amerikanska folket lyckades denna gång välja rätt. Det blev Barack Hussein Obama, 47. 


Valvaka 2008

Nu taggar vi inför valvakan. Egentligen borde Jocke och jag ha varsin fin kostym, käka lite ost och kex och dricka te ur handdrejade koppar. Men eftersom det är USA's val vi följer blir det mjukisar, t-shirt med ostbågesmulor, grillchips och dricka. 

TV


Här kommer en intervju med idoldeltagaren Robin E. Fråga mig inte hur jag hittade klippet eller varför jag tittade på hela men jag gillar i alla fall hur intervjun tar en liten oväntad vändning i mitten ungefär.

RSS 2.0