Killing spree

I helgen dödade jag en sork med mina bara fötter. Tidigare har jag bara dödat fisk och insekter. Jag har tvivlat på om jag är kapabel till att döda. Nu har jag bevisat att jag kan. Jag kände mig manlig, men samtidigt lite skamsen. Och senare fick jag lite dåligt samvete. Men jag tröstade mig med att den åt upp vår potatis. Det gjorde den faktiskt. Så de gör nog ingenting.

 


En mörk dag i Sveriges historia

Igår var en mörk dag i Sveriges historia. För första gången har vi ett främlingsfientligt parti i riksdagen och SD får troligtvis en vågmästarroll. Jagg trodde verkligen mer om det svenska folket. Jag trodde att vi var smartare, öppnare, hade empati, såg fördelarna med ett mångkulturellt samhälle och att vi här i Sverige värnar om dom som inte har det lika bra.

Nu får vi med en öppen människosyn göra det vi kan för att motverka rasismen och främlingsfientligheten. Kanske engagera oss lite i 5i12.


Flyttar dit snoppen pekar..Om jag, av någon outgrundlig anledning, får för mig att flytta till Eskilstuna skulle jag bosätta mig i Snopptorp.

Eller möjligtvis i angränsande stadsdelen Skosängen så man kunde gängbråka med de ståndaktiga ollonskallarna i Snopptorp.


Njut av tiden


I morsen när jag gick till kiosken för att köpa mjölk kom det en liten pojke på sin kickbike samtidigt. När jag var färdig och det var hans tur bad han om ett tuggummi, "Fanny tror jag det var". När han betalat för sig sparkade han iväg hemåt igen. Då drabbades jag av en sån otrolig längtan efter att vara liten igen. Ta kickbiken till kiosken en lördagmorgon och köpa ett tuggummi. Helt bekymmersfritt.

Dagens namn

Vendel är ett namn som är ganska kvinligt för att vara manligt.

Ännu en anledning att inte rösta SDÅtminstonne i kommunalvalet.

RSS 2.0