Dålig ordvits nr 143!

image150

O, Nani, du är så skön! 

Fotbollsfika kl 20:57

image149
Man United 1 - Barca 0 


Psalmtoppen är botten

image148

Ganska nyligen såg jag på Psalmtoppen. Ett program som jag dömde ut såväl i förhand som i efterhand. Men jag valde ändå att ge programmet två chanser. En första och en sista. 

Ett torrt program. En torr publik. En torr programledare. Och en jävligt överdrivet klämtjeck kör. 

Elin Ek, kanske mest känd som Grynet. Ser så sjukt tråkig ut. Hon som brukar vara så sprallig och rolig blir här bara en grå klump som man bara skulle vilja kräkas på. 

Det ända lilla roliga ämnet i programmet var att man fick sjunga med i psalmerna tack vare den lilla karaoketexten i bildens nedre kant.

Diss, diss, diss. 


Turban

image147

Min flickvän var ute och shoppade igår. Hon köpte bland annat denna turban åt mig. 


The wave

I måndags köpte jag en sådan här: 
image146
Helvete alltså vad det är roligt att åka på den. Nu väntar jag bara på att stadens gator ska bli helt rensopade så att det blir mer utrymme att åka på. 

Åh, vad det går undan i nedförsbackar. Det känns verkligen som att åka snowboard. 

Ses på streetan. 


Härligt, härligt!

image145
Detta och mycket mer är vad jag har spottat ut de senaste timmarna. Men denna loska var jag tvungen att fota, titta vilket vacker hjärta. Det skulle nog Carola vilja fota, hon är ju lite inne på att fota hjärtan. 


Tandläkarskräck? vem, jag? iiinte då!

image144

Gud vad lugnt och tryggt det kändes idag hos tandläkaren. Flickan som hade huvudansvar för operationen hade inte ens gått ut tandläkarskolan än. Vad det än gällde var hon tvungen att fråga sin assistent. 

"Ska jag lägga snittet här?" 

"Man ser inte ens tanden" 

"Oj, vart tog tråden vägen?" 

Eller varför inte assistentens kommentar: "Jag tror det går lättare om du vänder på kniven"

(OBS! kvinnan på bilden är inte min tandläkare) 


Nu är jag snart helt av med min vishet

Yes! Nu ska jag snart gå till tandläkaren och få en till visdomstand bortopererad. Jag ser verkligen fram emot att vara groggy i ett par timmar och ha blodsmak i munnen i en vecka. Åh så kul jag ska ha, verkligen jättekul.

=(

image143
(Bild från herrmodetidningen KING) 

Cool kille

image142

Så här cool såg jag ut i fjällen. 


Fjällen på ingång

I morgon kväll efter jobbet åker jag hem till min flickvän. Morgonen där på, alltså Lördags morgon, är vi i fjällen. I ett par dagar ska jag surfa på vitt guld. Härligt ska det bli. Sol ska vi ha. Och spö i bowling ska Hans-Olov få.

På grund av detta kommer mitt bloggande att ligga lite lågt, för att inte säga vara obefintligt.

MA Numinen-Ont

Ganska nyligen hörde jag något som skulle kunna bli en ny hit. Eller en nygammal hit. Det var i programmet "Lantz i P4" som sänds i SVT 1. Programmet gästades av storartisten MA Numinen som bland annat ligger bakom hitten "Gummiboll". Låten han nu framförde var "Ont" av Orup, vanligtvis framförd av Lena Philipsson. I denna version spelades musiken till sången på en telefonkatalog och flygel. En ny storhit. 

Här postar jag ett filmklipp med MA:s största låt "Gummiboll". Visst ser han både tuff och mysig ut? Jag hade faktiskt aldrig sett honom förut.Inte hiss, inte diss. Bara mitt emellan

image140

Nu har även jag provsmakat den omtalade glassen från Ben & Jerry's. Smaken jag åt var Cookie Dough och jag måste säga att jag inte riktigt förstår folks hyllningar av glassen. Den smakade ungefär som vanlig gammaldags vanilj från GB med äcklig kakdeg i. Eller kanske inte äcklig men jag hade inte ätit de kakorna. Jag gör godare kaksmet själv. 

Jag hade förväntat mig något mer åt Lejonet & Björnen-hållet. Lite lyxigare. Den var i alla fall helt klart inte värd 25 kr för 150 ml. 

Nästa gång får jag prova en annan smak och se om min uppfattning ändras. 

Men ensak är i alla fall säker, Ben & Jerry's är nu mera mitt absoluta favoritföretag, alla kategorier. 


Gamla män och nya hörlurar

Idag när jag kom hem från jobbet var allt lugnt och fridfullt. Jocke satt uppe vid datorn och lyssnade på musik. Jossan tittade på TV, mamma satt och skissade på nya köket och pappa satt vid sin dator. 

Men så plötsligt bröts tystnaden hastigt. Ett öronbedövande skrik ekade genom huset. 

"DET FINNS MAT TILL DIG I KÖKET!" 

Det var pappa. Han satt tydligen och upptäckte youtube på allvar. För att inte störa Jossans TV-tittande hade han på sig hörlurar och för att jag skulle höra honom var han tvungen att skrika för att överrösta ljudet av Kjell Höglunds konsert. Sedan blev han tyst och satt och diggade lite soft till musiken. Gjorde något coolt tecken med händerna då och då, tätt följt av ett litet skratt.

Jag postar ett litet filmklipp med Kjell Höglund. En låt med lite dyster stämning. En låt att deppa lite till. 


Hur tänker de här?

image139

Hur tänkte Sundsvalls nyheter här? 

De sätter in en annons i sin egen tidning där de frågar om deras läsare blev utan tidning. Hur smart är det på en skala? 

Annonsen rör ju inte de som fått tidningen, bara de som inte fått den. Och hur ska de kunna se annonsen och sedan gå in på utebliven tidning.se? 

Tänk till lite nästa gång Sundsvalls nyheter. 

Ps. Justja, idag har jag skrivit högskoleprov. Vuxenpoäng tycker jag. 


Wiihoo hemkört för 1000 spänn!!!

image138
Jag kan tänka mig att väldigt många fjortisar runt om i länet skyndade ut på nyhetsjakt i morse efter att ha sett denna annons i Sundsvalls nyheter som allra hastigast. 


Körsbärstomat med vårta

image137
För länge länge sedan publicerade jag här en bild på en apelsin med snopp. Eller näsa, vårta, böld, knöl, ja vad man nu vill kalla det. 

Jag följer nu upp det inlägget med en ny. Denna gång en körsbärstomat med bihang som jag hittade när jag rensade bland frukten på jobbet. 


Gårdagens kommentar

image136

Igår köpte jag en tröja. På tröjan satt detta märke. Pernilla frågade mig vad det var och pekade på märket. 

-En kofot, sa jag. 

Nära i alla fall, rätt svar hade ju varit hästsko. 

Djurfot som djursko.. 


Dagens "aha"

image135

Tidigare idag undrade jag varför man aldrig gör omelett i kastrull. Det undrar jag inte längre. En centimeter ägg blev det i botten. 


Sveriges sämsta rappare!

Detta är utan tvekan en av de starkaste kandidaterna, tillsammans med Idol-Eddy, till den väldigt oglamorösa titeln Sveriges sämsta rappare. 


Egentligen vet jag inte varför jag publicerar klippet då det är plågsamt att lyssna på, men ändå kul på något sätt. 


Detta är inget jag står för, jag avsäger mig allt ansvar

image134
Titta vad vi kommer att sälja i butiken nu på torsdag och ett par dagar framöver. Cykelshorts för män. 

Det är sällan man ser ett sådant fult plagg. Man kan lätt fråga sig själv vem i helvetet som kommer att köpa dessa. Det ser ju ut som något bara Günther, Borat  eller någon tysk läderbög skulle ha på sig. 

Om man säger så här, jag kan inte skryta om att jag är en biffig kille så detta plagg skulle inte sitta lika slimmat på mig. Det skulle hänga lite här och där. Axelbanden skulle glida ner stup i kvarten och jag skulle se obekväm ut. Sedan skulle det inte se så snyggt ut om jag kom cyklande på min gamla damcykel med denna hängselbyxa på mig. 

Min gissning: Detta plagg kommer att ligga kvar länge, länge i butiken. 

Detta är livet

image133
Ett kilo fet yoghurt direkt ur hinken. 


Hoppet är det sista som sviker

image132
Man kan ju hoppas att det finns någon fjortis där ute som kan tänka sig att ta McConaugheys oskuld innan han dör. Stackars man. Men detta lär ju ragga betydligt fler, och attraktivare, personer än en helt vanlig kontaktannons. 


Hmhmhm

I fredags vid den här tiden var klockan 19.00

RSS 2.0