Hockeykväll

Denna kväll har dominerats av hockey. Först en underbar match mellan Modo och Timrå där Modo bevisade vilket lag som på riktigt är bäst i Västernorrland.

Lite roligt på ståplatsläktarna i elitseriematcher är att höra alla självutnämnda hockeyexperter. För att bara nämna en så stod vi idag brevid en gubbe som, i pausen efter första perioden då Modo ledde med 1-2, sa: "Dom har 4 skott på mål och sätter 2, det ska inte gå, inte ens på öppet mål ska det gå". Men är det något jag vet så är det om man har öppet mål så SKA den sitta, det finns inga alternativ.

I morgon ska jag nog ladda upp en bild på den härliga poängtavlan där det står 1-5 till Modos favör. Men det bästa hade varit om jag fick en bild på mediakuben efter 0-1-målet när klockan stod på endast 8 sekunder.

Match två ikväll var mellan Sverige och Kanada i junior-VM. En match som till en början lutade åt kanadensisk seger men som efterhand övergick till en total svensk dominans. Synd bara att Kanada fick in en turpuck i början av förlängningsperioden.

image59
Här är en bild på Sveriges målvakt efter förlustmålet. Tråkigt att se, då han var så bra.

2008-01-05 @ 23:09:00 Allmänt Permalink