Grattis HFF

Idag avancerade Härnösands FF till division 2 i fotboll. Snacka om en lyckad sammanslagning av Älandsbro AIK och IFK Härnösand. Efter tre gemensamma säsonger är man nu i division 2 nästa säsong.

Sista matchen spelades mot Selånger och man var aldrig riktigt orolig, visst, det blev "bara" 3-2 men HFF hade bud på mycket mer. Eller vad sägs om en missad straff och två missade frilägen.

Lite orättvisa höll Selånger kvar i matchen onödigt länge men rättvisan segrade till slut. Även om ett oavgjort resultat hade räckt till serieseger för HFF så var det skönt att avsluta säsongen med en seger.


Denna bild ska föreställa HFF när de firar den andra seriesegern på två år.

Det som var mindre kul var Selångers begåvningsreserv till supporterklubb. Denna klubb bestod av några 30 åriga gubbar, mycket troligt episka singlar. En av medlemmarna hade med sig en son som måste vara ett skillsmässobarn.
Vad ska denna unge tro om sin pappa? Att han ibland tar på sig en likadan tröja som andra singelpojkar och sjunger sånger med dom?.

Synd bara att dessa supportrar var tvugna att hoppa på och håna enskilda individer både på och utanför planen, tragiskt.

Över huvud taget var det tragiskt att se ett gäng vuxna män med fotbollströja på torson och billigt öl i handen sjunganda töntiga sånger med Venga Boys-melodi på en division 3-match.

Det bästa var när denna skara av IQ-back up sjöng "heja rödblått" i 50 minuter innan dom upptäckte att deras eget lag för dagen bar svartvita dräkter och HFF bar just rödblå dräkter.


En annan del av Selånger var på besök på brovalla.
2009-09-26 @ 23:06:26 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0